Jobsøgende

Jobsøgning: 

Skriver du ansøgning på ansøgning, uden at komme helt i mål med din jobsøgning? 


Mit 6-ugers forløb: KOM I MÅL MED DIN JOBSØGNING, hjælper dig på vej. Dit CV og din ansøgning kommer til at stå helt skarpt og du ved hvordan du kan bringe dine kompetencer i spil overfor en virksomhed. Du kender dig selv bedre, og ved, hvordan du skal bruge dit netværk i din jobsøgning. 

Når du har gennemgået KOM I MÅL MED DIN JOBSØGNING, er du bare KLAR!

Er du leder? Og ønsker hjælp til at lande din næste lederstilling? 


Prøv mit 8-ugers forløb: JOBSKIFTE FOR LEDERE

Få større selvindsigt og lær lidt om, hvordan din hjerne spænder ben for dig. Udvid dit netværk og brug det effektivt i din jobsøgning. Få masser af sparring og tips til at komme godt i gang med din nye lederstilling. Alt dette, og meget mere, kan - sammen med en skærpelse af dit CV og din ansøgning - hjælpe dig i dit næste karriereskridt

Udvikling: 

Vil du gerne udvikle dig, men har brug for at se dit eget udviklingspotentiale? GARUDA FokusProfil er et anerkendt udviklingsværktøj, som anvendes i erhvervslivet, såvel som i sportsverdenen. GARUDA er med stor succes anvendt af bl.a. Ulrik Wilbek på det danske håndboldlandshold. GARUDA FokusProfilen giver dig indsigt i dine styrker og udviklingsområder, hvordan du agerer under pres samt din selvevaluering. 

Når man bliver ved at gå, så går det nok - Søren Kierkegaard

Udvikling

Læs mere om 

6- ugers forløbet

KOM I MÅL MED DIN JOBSØGNING

HER: 

Læs mere om 

8-ugers forløbet

JOBSKIFTE FOR LEDERE

HER: 

Læs mere om GARUDA FOKUSPROFIL

HER